Novice

Femme fatale 2018: Leto je najbolj zaznamovala Lara Komar

V Festivalni dvorani v Ljubljani smo 5. oktobra 2018 razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revije Avenija drugih najbolj branih slovenskih revij skupine Media24 usodno zaznamovala leto 2018 – femme fatale leta 2018 je postala Lara Komar. Letošnji petnajsti izbor je šarmantno povezoval Sebastjan Kepic - Bastjan, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Marko Pavčnik iz restavracije Pavus na Gradu Tabor Laško.


Letošnja prireditev je potekala v znamenju zlatega razkošja in fatalnega razvajanja, takšen pa je bil tudi impozanten meni priznanega kuharskega mojstra. Prireditev se je začela z glamurozno večerjo ob spremljavi violinistke Mance Pirc in pianista Žige Jana Kreseta. Skozi gala večerjo smo poskrbeli za več glasbenih poslastic, na oder pa sta tik pred koncem stopila trenutno najbolj zaželena slovenska glasbenika, Jan Plestenjak in Challe Salle. Najprej nas je z novo balado navdušil Jan Plestenjak, ki je zapel pesem Povej mi, kaj bi rada. Nato se mu je na odru pridružil Challe Salle in z njim v duetu zapel pesem Velik je ta svet. Čeprav je zadnja glasbena točka nosila naslov Lagano, je Challe Salle poskrbel, da se je vzdušje v dvorani stopnjevalo in tako pripeljalo do svečane razglasitve.


Urednica revije Avenija Petra Kancler je razglasila najbolj fatalno žensko letošnjega leta, to je igralka Lara Komar. »Moje prve asociacije ob besedi fatalnost so žar, svoboda in magnetizem,« nam je zaupala femme fatale 2018, Lara Komar. »Fatalnost je strast, s katero korak za korakom ustvarjaš življenje. In zavedanje te notranje moči spremeni odnos do vsega, kar se okoli tebe dogaja, te naredi svobodno, lepo, usodno,« pravi igralka.


Za naslov femme fatale 2018 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Indira Ekić (v kreaciji Maje Ferme, Maja Ferme Fashion), Nina Kurnik (v obleki Sanije Reja Aske), Nataša Gorenc (v kreaciji Mojce Celin), Lara Komar (v kreaciji Urše Drofenik), Natalija Gros (v obleki Maje Štamol Droljc), Lea Sirk (v kreaciji Davida Hojnika, DH Fashion), Gorka Berden (v obleki Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy) in Ajda Sitar (v obleki Mira Mišljena).

Femme fatale 2018: Leto je najbolj zaznamovala Lara Komar